Aplicarea pentru un card de credit fără istoric de credit - Sfaturi pe care trebuie să știți


 Destul de ciudat, nu numai că va face un credit prost împotriva dvs. când solicitați un împrumut sau o carte de credit, dar nu va fi de asemenea credit. Chiar dacă acest lucru nu pare corect, așa funcționează lucrurile în lumea complicată a creditului de consum. Creditorii sunt buni în ceea ce privește deschiderea de conturi pentru persoanele care nu au o istorie de credit, deoarece pur și simplu nu au nimic să-ți bazeze fiabilitatea.
Deci, dacă nu puteți construi o istorie de credit fără credit și nu puteți obține credit fără istoric de credit, ce trebuie să facă o persoană? Este aproape imposibil sa inchiriezi o masina, sa stai intr-un hotel sau sa faci un magazin online fara un card de credit, asa ca sa exploram cateva dintre optiunile care pot elimina acest Catch-22.
Opțiunile de credit disponibile
Deși multe dintre companiile majore de cărți de credit nu vă vor oferi un card fără istoric de credit, unele dintre cele mai mici, cum ar fi magazinele, vor. Găsiți un magazin universal care vă va emite un card și îl veți aplica. Puteți încerca și să obțineți o cartelă de benzină. În orice caz, utilizați cardul, dar asigurați-vă că efectuați toate plățile la timp. Scopul dvs. este de a construi un istoric bun de credit, nu doar obțineți un card de credit.
Găsiți o companie de cărți de credit care vă va examina situația financiară globală și nu doar istoricul dvs. de credit. Unii creditori vor analiza istoricul locurilor de muncă, situația locuințelor dvs. și cât de des v-ați mutat. În cazul în care toate acestea sunt în sus și în sus, acestea pot aproba cererea dumneavoastră. Din nou, folosiți această carte cu înțelepciune.
Uniuni de credit
Dacă sunteți membru al uniunii de credit sau sunteți eligibil (ă) pentru aderare, vedeți ce termeni de emitere a cărților sunt. Deși nu dau cărți cu ochii închiși, vor avea adesea condiții mai relaxate pentru membri. Nu mai trebuie să lucrați pentru ca o anumită companie să fie eligibilă să se alăture unei uniuni de credit. Deci merită să verificați dacă există unul în zona dvs.
Carduri de credit garantate
Cardurile de credit garantate sunt oferite de către creditorii care vă vor oferi o linie de credit care fie se potrivește, fie este puțin mai mare decât un depozit în numerar pe care îi dați să îl dețină. Pe măsură ce experiența dvs. cu cardul crește, acești creditori vă vor ridica adesea limita fără a vă obliga să vă măriți depozitul. În cele din urmă, puteți utiliza experiența dvs. cu acest împrumutător pentru a aplica pentru carduri care nu sunt securizate.
Student Carduri de credit
Dacă sunteți student, atunci veți fi cel mai bine cu un card de student student. Cardurile de credit ale studenților pot fi o modalitate excelentă de a construi istoria de credit pe care va trebui să o depindeți după absolvire. Lucrul important aici este să nu uitați să folosiți ocazia cu înțelepciune. Multe bănci vor elibera studenților o carte de credit, în special băncile care se află în orașe și orașe universitare sau universitare.
Când reușiți să obțineți un card de credit, amintiți-vă că stabiliți un istoric de credit. Arătați că sunteți un risc financiar bun prin plata facturii la timp. Nu vă înnebuniți de cheltuieli. Vă va provoca numai probleme în viitor.

Postări populare