Acceptarea plăților pentru carduri de credit pentru companii offline


Orice proprietar de afaceri inteligente știe că acceptarea cardurilor de credit ca opțiune de plată va crește dramatic veniturile. Nu numai că cardurile de credit oferă clienților confortul și ușurința de a nu trebui să transporte numerar sau cecuri, ci și un spirit de profesionalism pentru instituția dvs. Procesul de a aplica pentru a deveni un comerciant de carduri de credit poate fi un pic confuz și frustrant, așa că haideți să aruncăm o privire la modul în care funcționează toate.
Contul cardului de credit
Contul cărții de credit pe care îl veți utiliza este denumit un cont de comerciant. Aceste conturi sunt diferite de un cont curent de verificare a afacerii, deoarece sunt conturi care au fost asigurate printr-o bancă care oferă procesarea cărților de credit. Acest cont vă permite să procesați tranzacțiile cu cărți de credit prin instituția lor bancară. Acesta este un proces sigur și sigur care vă oferă atât siguranța și protecția cumpărătorului, cât și de la începutul tranzacției până la sfârșit.
Deoarece majoritatea conturilor de comercianți sunt oferite de un furnizor terț, nu sunteți obligat să utilizați o anumită bancă sau instituție. Sunteți liber să alegeți unul care oferă opțiunile care vor funcționa cel mai bine pentru dvs. și compania dvs.
Ceea ce trebuie să acordați atenție sunt taxele. Aceste taxe vor veni în trei forme diferite. În primul rând, taxa inițială de instalare (destul de explicativă), trecând la taxa procentuală (furnizorul va lua un procent din fiecare tranzacție pe baza valorii vânzării) și apoi se va încheia cu taxa lunară de serviciu. Citiți imprimarea fină a oricărui contract înainte de ao semna. Fiți atenți la toate cele trei categorii de taxe, nu doar la unul.
De asemenea, căutați obligații contractuale. Unii furnizori vă vor oferi oferte excelente, dar vor să vă conectați cu ei pentru o perioadă lungă de timp. Trebuie să fii conștient de ce, dacă este cazul, vor fi percepute penalități pentru ieșirea din contract dacă lucrurile nu vor funcționa.
Cum de fapt sunt plătit
Evident, acest lucru este destul de important. Dacă un client a folosit o carte de credit, niciun ban nu a schimbat efectiv mâinile. Din moment ce din ce în ce mai mulți clienți folosesc acum carduri de credit, cum intră acești bani în contul dvs. și cât de repede a devenit vital.
Orice furnizor de reputație de cont comercial va oferi proprietarului companiei o plată în contul său în primele 24 până la 48 de ore de la tranzacția inițială. Dacă clientul are un sold pe acea carte, nu este o preocupare a dvs. Banca va plăti oricum.
În cazul în care clientul contestă tranzacția menționată, banca nu are de obicei obligația de a plăti proprietarului afacerii, în special dacă această dispută a fost considerată acceptabilă. Dacă un proprietar al unei întreprinderi are un număr mare de solicitări de legitimare împotriva acestuia, furnizorul poate să renunțe la ele.
Totuși, majoritatea timpului, lucrurile merg așa cum a fost planificat și banii apar în cont în decurs de o zi sau două.

Postări populare