Îmbunătățirea afacerii dvs. cu un cont de comerciant

 Marea majoritate a afacerilor efectuate online este procesată cu un card de credit. De asemenea, vânzările cărților de credit tind să fie de patru ori mai mari decât o vânzare finalizată în orice alt mod. Știind că majoritatea oamenilor decid să utilizeze un card de credit și să cheltuiască mai mult atunci când face acest lucru, are sens doar să poată accepta plăți prin carduri de credit.
Primul pas pentru a putea accepta plățile prin carte de credit este obținerea unui cont de comerciant. Un cont de comerciant este un tip special de cont bancar care poate primi plăți din achizițiile cărților de credit. Împreună cu contul dvs. veți avea nevoie, de asemenea, de o soluție hardware sau software pentru a procesa efectiv plățile, dar acest lucru nu trebuie furnizat de compania care vă furnizează contul dvs. de comerciant.
Pentru procesarea cardului de credit online există un pas suplimentar, aveți nevoie, de asemenea, de un gateway de plată. Un gateway de plată este o companie care oferă autorizarea în timp real a tranzacțiilor online. Când vă uitați la gateway-uri asigurați-vă că acestea sunt compatibile cu software-ul site-ului dvs. și cu instituția dvs. financiară. Poate doriți să vă cercetați opțiunile pentru gateway și instituțiile financiare înainte de a vă înscrie pentru orice servicii.
Atunci când studiați furnizorii de cont de comercianți, este posibil să fiți surprins de numărul de opțiuni disponibile pentru dvs. În timp ce există o mulțime de opțiuni, selectarea celui mai bun furnizor pentru dvs. este ușor de făcut, cunoscând puțin despre ce oferă fiecare companie și cât de mult percepe pentru serviciile pe care le oferă.
Primul pas ar trebui să fie mereu acela de a căuta un mentor. Cunoașteți pe cineva care în prezent desfășoară o afacere similară? Dacă este așa, întrebați-i pe cei care oferă contul lor de comerciant și ce gânduri se află pe acel furnizor, precum și pe alții, pe care le-ar fi încercat. După ce a cerut în jurul căutării pe Internet opiniile oamenilor asupra conturilor comercianților. Deși opiniile nu sunt un motiv bun pentru a se baza pe o decizie, contabilitatea lor privind serviciul pe care l-au primit și ușurința de a lucra cu compania sunt informații valoroase pe care trebuie să le cunoaștem.
După ce ați stabilit care dintre companiile vor fi cele mai ușor de colaborat cu dvs., puteți începe să vă restrângeți opțiunile examinând serviciile oferite și istoricul. Un bun furnizor de cont de comercianți ar trebui să aibă o vastă experiență în lucrul cu afacerile în creștere. Această experiență va permite furnizorului contului dvs. de comerciant să vă poată configura mai rapid contul, se va asigura că acesta își poate extinde serviciile pe măsura creșterii companiei dvs. și necesită mai multe opțiuni și, cel mai important, are experiența necesară pentru a combate în mod activ fraudulările și taxele de returnare.
Desigur, nimic nu este gratuit, iar contul dvs. de comerciant nu face excepție. Suma pe care trebuie să o plătiți va varia de la companie la companie, dar elementele de bază ale facturii dvs. ar trebui să fie aceleași. În cazul în care compania pe care intenționați să o plătească mai mult, puteți căuta un alt furnizor de cont de comerciant.
Cel mai mare cost unic este costurile de instalare. Costurile dvs. de instalare includ taxele pentru aplicații, costurile echipamentelor și depozitele. Aceste taxe au o medie de aproximativ 275 dolari, dar variază în funcție de opțiunile pe care le-ați selectat. De exemplu, costurile de pornire vor fi mult mai mari dacă ați decis să achiziționați echipamentul de procesare a cărților de credit în loc să îl închiriați. Aceasta poate fi o soluție viabilă din punct de vedere economic după adăugarea valorii depozitului care va fi necesar în cazul închirierii echipamentului și a taxelor de leasing pentru un an.
Un alt lucru pe care trebuie să-l țineți cont este suma pe care furnizorul dvs. de cont comercial o va factura pentru fiecare tranzacție finalizată. În medie, veți fi taxat cu 2,5% din vânzări și pot exista mai multe taxe anuale. Asigurați-vă că examinați foarte atent acea sumă pe care o veți plăti și ce taxe suplimentare ar trebui să plătiți deoarece fiecare companie va fi diferită, iar diferența vă poate economisi o mulțime de bani în fiecare an.
Pornirea și dezvoltarea unei afaceri este un moment foarte interesant pentru orice proprietar de afaceri. Pe măsură ce vă extindeți pe noi piețe, cum ar fi vânzările online, veți găsi o mulțime de noi opțiuni și oportunități. După ce vă decideți să vă extindeți, asigurați-vă că ați analizat cu atenție opțiunile pentru a vă face următorul pas cât mai lină și mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Postări populare